Offset Štampa

offset header

Offset štampa je štampa gdje se boja prenosi sa offsetne ploče na gumeni plašt, a sa njega na tabak papira. To je indirektni postupak umnožavanja štampane forme na papirnu podlogu.

Offset štampa je idealna za veće tiraže jer pruža odlican odnos kvaliteta i cijene finalnog proizvoda. Štampamo brošure, kataloge, vizit karte, letke, postere, fascikle, memorandume. Zbog specifičnosti svakog posla zatražite nam ponudu, a mi cemo Vas u najkraćem vremenskom roku kontaktirati sa okvirnom cijenom.

Neki od proizvoda koji se najčešće koriste u promo materijalu, a izradjuju se ofsetnom tehnikom štampe su: Vizit karte, Memorandum, Letak - Flajer, Brošure - Katalozi, Plakat ili poster, Fascikla - Poslovna, Blok, Kalendar, Koverte, Ambalažna pakovanja, Reklamne kese i td.
Predstavili smo Vam tek mali dio primjene ofsetne tehnike štampe u ponudi reklamnog materijala, uputite nam Vaše ideje , zahtjeve i predloge kako bi zajedničkim radom došli do Vama prihvatljivog rješenja. Doradom ofsetne štampe (blindruk, stanc isijecanje,parcijalni lak, plastifikacija, termografija…) izradjuju se izuzetno upadljivi univerzalni promo artikli u službi Vaše promocije. Budite primijećeni i što je najvažnije zapamćeni.