Dobrodošli

Merkator International

uspiješno posluje još od 1991. kao porodična firma koju smo napornim radom, idejama i neprestanim ulaganjima i inovacijama uspjeli da dovedemo na nivo vodećeg preduzeća.

Lider na tržištu

Dobrodošli

Merkator Advertising

Merkator Advertising sa sjedištem u Bijelom Polju još od 2008. godine predstavlja lidera u grafičkoj industriji u segmentu proizvodnje svjetlećih reklamnih LED sistema, unutrašnjeg i vanjskog brendiranja poslovnih objekata različitih namjena.
Korporativna snaga naše kompanije počiva na konstantnim unapredjivanjem i razvojem proizvoda. Koristeći kombinaciju najsavremenije tehnologije za razvoj i proizvodnju proizvoda, visoko-kvalitetne materijale, izuzetno stručan i kvalifikovan tim zaposlenih mladih ljudi rezultira vrhunskim kvalitetom naših proizvoda.

Partnerski odnos i posvećenost prema našim klijentima, prefesionalnost i pouzdanost, brzina izrade i garancija na proizvode, inovativnost u poslu i kvalitet naših proizvoda postigao je cilj da veliki broj kompanija u Crnoj Gori upravo nama ukaže povjerenje da našim proizvodima brendiraju sve svoje poslovne objekte. 

 

We're ready, Let's talk.

Contact info

Address​

123 Fifth Avenue, NY 10160,
New York, USA

Call Us

800-123-456