Usluge

Veliki formati

Digitalna štampa velikog formata ima široku primjenu u unutrašnjem i spoljašnjem brendiranju vaše firme ili lokala. Koristi se za izradu bilboarda, postera, plakata, banera, naljepnica, slika, zastava… 

Svijetleće reklame

Svjetleće reklame predstavljaju najatraktivniji vid reklamiranja vašeg poslovnog prostora. Svjetleće reklame su automatski u prednosti nad ostalim vidovima vizuelnog reklamiranja.

3D slova

Najnoviji hit izrade reklama za firme, natpisa za lokale, ukrasa za zidove su 3D slova i natpisi. Ove vrste reklama mogu služiti kao reklame ili dekoracije na zidovima, pozornicama, raznim manifestacijama. 

Pleksiglas

Klirit – pleksiglas je materijal koji nalazi široku primjenu zbog svojih osobina i mogućnosti termo oblikovanja. Po mehaničkim osobinama prednjači u odnosu na staklo a da je pritom lakši od njega. 

Bilbordi

Štampu bilborda vršimo na izvanrednoj našini Docucolor 252 poslednje generacije. Radimo sa originalnim bojama koje daju izuzetan ton i jaku izdržljivost od izbledjivanja. Format-dimenzija štampe je neograničena.

TOTEMI

Totemi mogu značajno doprinijeti uočavanju poslovnih objekata (benzinskih pumpi, mega marketa, industrijskih objekata itd.). Izrađuju se kao svjetleći ili nesvjetleći totemi.

prozorska grafika

Prozorske grafike imaju široku primjenu u brendiranju čitavih staklenih fasada. Izrađuje se na specijalnim folijama, najboljih svijetskih proizvodjača, koje sa dodatnom laminacijom imaju veliku trajnost . 

Autografika

Brendiranje vozila se može izvršiti na svakom vozilu bilo da je to putnički automobil, motorcikl ili komercijalna vozila kao što su: kombi, pikap, ili kamion. Autografika ima brojne prednosti kod reklamiranja.

Podna grafika

Prostor u holovima, ispred prodajnih polica ili frižidera u marketima, u sportskim halama, koncertnim dvoranama, stepenicama, tržnim centrima je idealan za ovu vrstu štampe

Merkator Advertising